Täyte 1:
300 g suppilovahveroita tai siitakesieniä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 peruna
½ dl tattarijauhoja
½-1 dl hienonnettua tuoretta persiljaa
mustapippuria
yrttisuolaa
Täyte 2:
300 g herkkusieniä
1 sipuli
1 peruna
½ dl tattarijauhoja
2 tl basilikaa
mustapippuria
yrttisuolaa
Keitä perunat.
Täytteen 1 valmistus:
Pilko sipuli, valkosipuli ja sienet erittäin hienoksi (muuten mureke epäonnistuu) ja paista niitä öljyssä miedolla lämmöllä n. 5 min. Siirrä seos kulhoon. Muussaa toinen peruna ja lisää se ja loput ainekset seokseen. Sekoita tasaiseksi. Levitä seos öljytyn leipävuoan pohjalle.
Täytteen 2 valmistus:
Tee samoin kuin täyte 1. Laita seos vuokaan ensimmäisen täytteen päälle.
Paista uunissa 200 asteessa n. 30 min. Kumoa tarjoiluvadille.
Kommentit