Postia hakiessani yllätys oli melkoinen, kun postilaatikossa kökötti melko iso paketti.... Mietin vain että enhän ole mitään tilannut ja ei tämä sly pakettikaan voi olla... Mutta kun avasin paketin, se tosiaan oli Sly paketti... ja vielä todella upea ja kattava sellainen!!! Ensimmäiseksi päällä oli ihana kortti Genevestä, Sveitsistä. Paketti tuli sieltä asti ja sisälsikin hyvin mielenkiintoisia juttuja, joihin täytyy oikeen perehtyä tarkemmin, kun lapset menevät nukkumaan.

Lindt:in suklaata jo pääsin maistamaan ja aivan ihanaa... Tuli kuin tilauksesta, koska aikaisemmin tänään katsoin kaappiin, eikä mitään ihanaa makeaa löytynyt kahvin kaveriksi. Ja nyt tuli oikeen super makoisaa namia postilaatikosta.

Lisäksi paketissa oli myös pieni kirjanen, johon sly:ni oli koonnut monenlaisia helppoja reseptejä, ja lupaan että tulen ne kaikki testaamaan tässä lähitulevaisuudessa, joten ihania reseptejä tulee blogistani pian löytymään. Ohjeet oli kahdenlaisille muffineille, kookoslastuille, kauralastuille, mantelilastuille, speltti-nougatleipäsille, 2:lle erilaiselle pikakakulle, pikamunkeille, kääretorttupohjalle, pikapullille, kinkkukiekoille & suolaisille muffinsseille... Mahtavaa!!! :)

Tässä vielä lähempää kuvaa näistä mielenkiintoisista herkuista...

Mahtava paketti, eikö totta?

Kiitos kovasti sly:lleni!