Kotivinkin Jouluherkut-lehdestä bongasin tämän ihanan torttuohjeen... Olivat ainakin minun makuuni tosi hyviä!

Ohje:

1 pkt torttutaikinaa

täyte:

2 dl glögiä

2,5 rl hunajaa

3 punasipulia

0,5 dl viinietikkaa

päälle:

briejuustoa

viinirypäleitä (vaihdoin rucolanlehtiin, kun ei kotoa viinirypäleitä löytynyt)

voiteluun: kananmunaa

Sulata taikina paketin ohjeen mukaan ja leikkaa pakkauksen ohjeen mukaan tähtitorttuja.

Valmistä täyte: Kuori ja hienonna punasipuli. Mittaa glögi kattilaan ja lisää hunaja, punasipuli ja viinietikka. Hauduta täytettä hetki.

Pane kunkin torttutaikinan keskelle n. ruokalusikallinen täytettä. Sulje tortut ja voitele.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 10 min, kunnes pinta on saanut kauniin värin ja taikina on kypsää.

Anna torttujen jäähtyä ja leikkaa päälle palat briejuustoa . Viimeistele rypäleillä tai haluamallasi koristeella.