Huomisiin tätini 60-vuotisjuhliin tekaisin kakut... Ja tällä kertaa mikaan ei mennyt niin kuin piti...

Kakkupohjat ajattelin tehdä hyvissä ajoin, mutta mutkia matkaan alkoi heti ilmaantua... Meille hankittiin uusi kiertoilmauuni ja sitä vasta harjoitten käyttämään. Ensimmäiset kakkupohjat olivat päältä kuivia ja sisältä raakoja vaikka olivat olleet uunissa jo vaikka kuinka kauan. No, uudestaan tekemään. Siis kaikki 3 kakkupohjaa uusiksi. :((

Kakkuja täyttäessäni huomasin tarvikkeita puuttuvan ja lähetin rakkaan mieheni kauppareissulle... Loppujen lopuksi hän sai käydä sielä 3 kertaa... Aina unohtui jotakin. Kiitos vaan hänelle kärsivällisyydestä! :)

Myöhään illalla selkä/lonkkavaivani yltyi niin kovaksi etten loppu vaiheessa kakkuja viimeistellessäni saanut jalkaani liikutettua enkä päässyt tuolista ylös...

Ihan ei kakut vastaa odotuksiani, mutta olen onnellinen että sain 2 kakkua 3:sta tehtyä kokonaan... Kolmas odottelee huomista päivää täytettynä jääkaapissa. toivotaan että huomenna onnistuu paremmin. Nyt nukkumaan ja hoitelemaan selkää ja lonkkaa levolla.

Molemmissa kakuissa ovat 8 munan vaaleat kakkupohjat. Täytteenä vadelmahillo ja vaniljatäyte... Lisään vaniljatäytteen ohjeen myöhemmin. 

Lähikuvaa ruusuista... Mielestäni paras ruusunteko ohje löytyy Herkkuhovin blogista täältä. Ruusut ovat hieman ärtsyn värisiä... Juhlissa on teemana 60-luku ja pitihän ruusujenkin olla 60-luvun muotiväreissä.