Nämä olivat kyllä kokeilemisen arvoisia... aivan ihanan makuisia. Reseptin löysin vanhasta kotiliedestä... sitä hieman muuntelin. Halusin kokeilla näissä valmis leivosjauhetta, ja oli ohan ok... toki esim. mokkapalojen taikinaohjeella saisi varmasti vieläkin parempia. Pitää koettaa jossain vaiheessa sitäkin.

1 pkt sunnuntai suklaaleivospussi

täyte:

200 g maustamaton tuorejuusto

150 g ranskankermaa

250 g maitorahkaa

1,5 dl kuumaa kahvia

6-7 liivatetta

1,5 dl sokeria

1 dl puolukoita

koristeeksi tomusokeria ja suklaalastuja

Sekoita suklaaleivostaikina pussin ohjeen mukaan ja jaa se kahteen osaan.  voitele halkaisijaltaan n. 15 cm neliön mallinen irtovuoka, (tai vastaavasti n 18 cm halkaisijaltaan oleva pyöreä irtovuoka) Paista taikinat erikseen 175-asteisessa uunissa n. 20 min.

Valmista täyte: Liota liivatteita n. 5 min. kylmässä vedessä. Sekoita maitotuotteet. Valmista kahvi ja sulata liivatteet siihen yksitellen.

Kaada kahvi-liivateliemi rahkaseokseen ja lisää marjat. Sekoita

Kaada täyte toisen paistetun pohjan päälle. Peitä toisella paistamallasi kakkulevyllä. (kakkupohja oli todella haurasta, joten leikkasin suosiolla pienemmiksi paloiksi, jotta sain siististi kakun päälle)

Anna kakun vetäytyä kylmässä yön yli. Irrota vuoka kakun ympäriltä ja leikkaa paloja. Koristele tomusokerilla ja suklaalastuilla... (tai haluamallasi tavalla)

NAM!