MARJARAHKATÄYTE

2 dl kermaa

1 prk maitorahkaa

0.5 dl sokeria

n.3 dl haluamasi marjoja

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää joukkoon maitorahka ja sokeri. Sekoita ja lisää vielä lopuksi marjat varovasti käännellen.

 

---------------------------------------

SUKLAAMOUSSETÄYTE

200 g maustamatonta tuorejuustoa

200 g tummaa suklaata

0,5 dl sokeria

2 munaa

2,5 dl Flora vispiä

2 tl vaniljasokeria

2-3 rkl vahvaa kahvia

4 liivatelehteä

 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää vaniljasokeri. Sulata mikrossa 200 g suklaata. Yhdistä tuorejuusto ja suklaa keskenään. Yhdistä suklaatuorejuusto ja vaahdot keskenään. Sulata liivatteet pieneen määrään kuumaa vettä ja sekoita täytteeseen.

----------------------------------------------

 

HEDELMÄTÄYTE

1 banaani
1 tlk säilykepersikoita (415/235 g)
1 dl säilykepersikoiden lientä
1 dl vettä
1/2 dl sitruunamehua
3/4 dl sokeria
1 1/2 rkl perunajauhoja
25 g Sunnuntai Leivontamargariinia


Leikkaa banaani pieniksi kuutioiksi, soseuta valutetut persikat. Mittaa mieluiten teflonkattilaan persikkaliemi, vesi, sitruunamehu, sokeri ja perunajauho. Vispilöi seos tasaiseksi. Kuumenna sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Sekoita joukkoon margariini. Lisää persikkasose.

-------------------------------------------------

 

MINTTUSUKLAATÄYTE

2,5 dl Flora vispiä

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 tl vaniljasokeria

100 g tummaa suklaata

50-100 g minttusuklaata  

 

1-2 liivatelehteä

 

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää sokeri. Sulata suklaa ja sekoita se tuorejuuston sekaan. Yhdistä tuorejuusto-suklaaseos ja vaahto keskenään. Sulata liivatteet pieneen määrään kuumaa vettä ja lisää ohuena nauhana sekoittaen vaahtoseokseen.

-------------------------------------------------- 

 

LAKRITSI-SALMIAKKITÄYTE

2,5 dl Flora vispiä

200 g maustamatonta tuorejuustoa

2 dl lakritsikastiketta (esim. Pirkka)

1/2-1 pss Fazerin Tyrkisk Peber Crushia

3 liivatelehteä

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää tuorejuusto sekä salmiakki crush. Sulata liivatteet kuumaan lakritsikastikeeseen ja lisää ohuena nauhana sekoittaen vaahtoseokseen.

----------------------------------------------------