Tällä ohjeella tulee n. 30-40 kpl:

Taikina:

5 dl maitoa

50 g hiivaa

1 rkl hunajaa

3 dl kaurahiutaleita

9 dl vehnäjauhoja

1 1/2 dl pullomargariinia

Täyte:

200 g pippurituorejuustoa tms.

100 g mautamatonta tuorejuustoa

200 g palvikinkkua tm. kinkkua

1 punainen paprika

2 dl persiljaa

mustapippuria

Voiteluun:

1 Muna

Liuota hiiva lämpimään maitoon. Lisää hunaja, suola ja kaurahiutaleet. Alusta joukkoon jauhot. Lisää rasva. Kohota taikina kaksinkertaiseksi.

Jaa kohonnut taikina kahteen osaan ja kauli molemmat taikinat suorakaiteen muotoisiksi levyiksi.

Sekoita tuorejuustot keskenään ja levitä taikinalevyjen päälle. Ripottele pinnalla kuutioidut paprikat ja kinkut, sekä hienonnettu persilja ja mustapippuri.

Kierrä taikinat rullalle ja leikkaa viipaleiksi. Laita taikinakiekot paperivuokiin ja kohota leivinliinan alla n. puoli tuntia. Paista 225 asteisessa uunissa n. 20 min.