Tämä on erityisen hyvä lisuke esim. aasialaisen ruoan kanssa...

ohje:

1 KYPSÄ mango, (Kypsän mangon tunnistaa siitä, että se antaa painaessa vähän periksi. Raaka mango kypsyy huoneenlämmössä muutamassa päivässä.)

pala punaista chiliä,  (1/4 riittää oikein hyvin)

ruohosipulia

ripaus suolaa

1 rkl limettimehua

2 rkl oliiviöljyä

Paloittele mango  kuutioiksi. Mangon saa siististi paloiteltua leikkaamalla molemmilta litteiltä sivuilta paksut viipaleet sisällä olevaa siementä myötäillen. Sen jälkeen koverretaan loppu hedelmäliha siemenen ympäriltä.

Halkaise chili ja poista siemenet sisältä. Leikkaa chili  mahd.pieniksi palasiksi.

Silpu ruohosipuli ja sekoita kaikki aineet keskenään. Helppoa ja hyvää!!