1,2 l  vettä & 1/2 kanaliemikuutio

n.300 g kypsennettyä kananrintaa pilkottuna

400g tuorenuudeleita

50 g pilkottua kevätsipulia

50 g basilikaa

1 sipuli pilkottuna

suola & pippuri

1 chili

30 g tuoretta inkivääriä

 

Kuumenna kattilassa vesi ja liemikuutio, mausta liemi inkiväärillä, sipulilla ja kanelilla ja lisää hiukan suolaa ja pippuria.

Blanseeraa tuorenuudeli kiehuvassa liemessä ja jaa nuudelit kulhoihin.

Tee sama kanan lihalle ja lisää päälle tuoretta sipulia, kevätsipulia ja inkivääriä.

Kaada lientä kulhoihin sekä sirottele basilikaa päälle.Tarjoile kalakastikkeen (jos saat jostakin, maistuu kyllä hyvälle ilmankin), limen ja korianterin kanssa.

Nuoc Cham (kalakastike) dippi:

300 ml kalakastiketta

500 ml vettä

150 ml etikkaa

150 ml sitruunamehua

ripaus sokeria

hienonnettua chiliä

1 valkosipulin kynsi murskattuna