1,2 l vettä & 1/2 kanaliemikuutio
n.300 g kypsennettyä kananrintaa pilkottuna
400g tuorenuudeleita
50 g pilkottua kevätsipulia
50 g basilikaa
1 sipuli pilkottuna
suola & pippuri
1 chili
30 g tuoretta inkivääriä
Kuumenna kattilassa vesi ja liemikuutio, mausta liemi inkiväärillä, sipulilla ja kanelilla ja lisää hiukan suolaa ja pippuria.
Blanseeraa tuorenuudeli kiehuvassa liemessä ja jaa nuudelit kulhoihin.
Tee sama kanan lihalle ja lisää päälle tuoretta sipulia, kevätsipulia ja inkivääriä.
Kaada lientä kulhoihin sekä sirottele basilikaa päälle.Tarjoile kalakastikkeen (jos saat jostakin, maistuu kyllä hyvälle ilmankin), limen ja korianterin kanssa.
Nuoc Cham (kalakastike) dippi:
300 ml kalakastiketta
500 ml vettä
150 ml etikkaa
150 ml sitruunamehua
ripaus sokeria
hienonnettua chiliä
1 valkosipulin kynsi murskattuna
Kommentit